En què consisteix una bichectomía?

 
bichectomía
Descobreix tot el que necessites saber sobre la bichectomía. Els nostres experts t'expliquen com és la intervenció i el postoperatori.
La bichectomía és un tractament de cirurgia estètica mínimament invasiu que ens permet extreure les bosses grasses de Bichat que es troben just sota les galtes. Gràcies a l'extirpació d'aquest teixit adipós el pacient tindrà un rostre més prim, estilitzat i amb els pòmuls més definits.

Per això, des de la nostra clínica estètica a l'Hospitalet de Llobregat volem donar-te tota la informació sobre aquest tractament perquè el coneguis al detall.
 

Què és una bichectomía?


Abans d'explicar-te com és la intervenció i el postoperatori, volem destacar que aquestes bosses no han cap funció en els adults més de dotar de volum al rostre.

Hi ha molta gent que pensa que aquest tipus de tractaments és només per a dones, però hi ha molts homes que se sotmeten a ell i acaben encantats amb els resultats. La intervenció consisteix a fer una incisió en cada costat de la boca per a poder extreure les bosses grasses. Aquest tractament requereix d'anestèsia local, però si el pacient el sol·licita podem sedar-li. És un procediment que no deixa cap marca ja que les incisions es fan en la part interna de la boca.

Un dels aspectes més importants de la bichectomía és seguir acuradament les indicacions dels especialistes, ja que la boca és molt propensa a sofrir infeccions per diferents bacteris.
 

Com millorar el postoperatori de l'extracció de boles de Bichat?


El postoperatori no és incòmode, ja que podràs continuar anant a treballar i realitzant les teves activitats quotidianes. Alguns factors del postoperatori que tenir en compte són:
  • Durant les 24 hores següents a la intervenció només podràs ingerir líquids.
  • Quan passi l'efecte pot ser que sentim un dolor lleuger. No et preocupis, és totalment comú.
  • Les galtes s'inflamaran una mica durant els dies següents, però és normal. Podem utilitzar gel per a baixar la inflor.
Si necessites més informació sobre estètica facial a l'Hospitalet de Llobregat no dubtis a contactar-nos. Demana la teva cita aquí!
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...