​Enlluerna amb el teu somriure gràcies a l'emblanquiment dental

 
blanqueamiento dental
Coneix tots els beneficis de l'emblanquiment dental amb llum LED que t'oferim en la nostra clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat.
Si tens ganes de somriure-li a l'estiu sense complexos, et portem un tractament amb un resultat espectacular: el nostre emblanquiment dental amb llum LED és el més ràpid, efectiu i segur del mercat. El tens ja disponible en Centre Dental La Torrassa, la teva clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat. Preparat per a conèixer tots els seus avantatges?
 

Què és l'emblanquiment dental LED i com s'utilitza


Aquest emblanquiment utilitza la llum freda de tipus LED, la qual activa les molècules de peròxid del gel blanquejador que el dentista aplica prèviament sobre la dentició i deixa actuar entre 15 i 30 minuts. Després, es procedeix a retirar el gel i esbandida.

Aquesta classe d'emblanquiment només es realitza en clínica dental sota la supervisió de l'odontòleg i és el més efectiu del mercat.
 

Beneficis de l'emblanquiment dental LED a l'Hospitalet de Llobregat


Aquest tractament és molt popular gràcies als seus múltiples avantatges. I és que és, a més de segur i eficaç, és el que aconsegueix resultats amb major rapidesa, ja que es pot realitzar en una sola sessió. A més, a l'ésser el dentista qui l'aplica i prèvia anàlisi de l'esmalt del pacient, aconsegueix recuperar el blanc natural de les dents i, fins i tot, triar el to d'acabat que es desitja, regulant la intensitat del tractament aplicat, alguna cosa que no és possible amb altres tècniques d'emblanquiment.

Quant a la seva eficàcia, l'emblanquiment dental LED és també el millor, amb resultats molt superiors als emblanquiments ambulatoris en la seva eliminació de taques i pigments dentals. Finalment, una altra dels seus grans avantatges és la seguretat que presenta el tractament, el qual no implica cap risc per a la teva salut oral i els únics efectes secundaris que pot causar és, en alguns casos, un augment de la sensibilitat dental que sol remetre amb rapidesa.

Si vols gaudir de tots els beneficis del nostre emblanquiment dental LED, demana cita amb el teu dentista de confiança a l'Hospitalet de Llobregat i prepara't per a lluir un somriure espectacular aquest estiu.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...