Gaudeix del teu somriure gràcies a les carillas dentals

 
carillas dentales
Descobreix l'opció més eficaç i ràpida per a millorar l'aspecte del teu somriure. Coneix el nostre tractament de carillas dentals a l'Hospitalet de Llobregat. 
L'estètica dental se centra en corregir els problemes visibles de la nostra dentició. Són un dels tractaments més utilitzat per a acabar amb problemes com les taques en les dents o la diferència de grandària entre peces dentals.

Per això, des de la nostra clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat volem explicar-te totes les aplicacions i tots els avantatges de les carillas dentals.
 

Què són les carillas dentals i quins problemes soluciona?


Són una fina capa (entre 0.3 i 1 mil·límetres de gruix) que es col·loquen mitjançant un adhesiu específic en la part davantera de la peça dental. Una dels seus grans avantatges és que no afecta el teixit dentari, ja que en la majoria de les intervencions no és necessari el desgast de l'estructura dental.

El nostre tractament de carillas dentals a l'Hospitalet de Llobregat corregeix patologies dentals com:
  • Els espais interdentals.
  • Les fractures dentals.
  • Les taques o la descoloració dental.
  • La diferència de grandària entre diverses dents.

Avantatges de les carillas dentals


Existeixen diferents tipus de tractaments de carillas que varien segons el material que utilitzem, com zirconio, composite, ceràmica o porcellana. El nostre dentista a l'Hospitalet de Llobregat t'explica quins són els principals ventajes d'aquest tractament:
  • El resultat és totalment natural. Les carillas s'integren a la perfecció en el nostre somriure ja que coincideixen tant en color com en forma amb la resta de les dents.
  • Són molt duradores. El tractament assegura una gran durabilitat si apliquem les cures que ens recomani el nostre dentista.
  • És un procediment poc invasiu ja que no és necessari tallar o llimar la dent per a col·locar-les.
  • El seu material, ja sigui zirconio, competeix o porcellana, és biocompatible amb els teixits gingivals.
Demana la teva cita aquí per a un tractament de carillas a l'Hospitalet de Llobregat. Millora el teu somriure i la teva autoestima!
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...