Per què als nostres petits pacients no els fa por venir al dentista?

 
miedo venir al dentista

 


Sentir por quan has de visitar al dentista és, desgraciadament, d'allò més habitual. Ho entenem! Espanta el possible dolor i estar sol en la clínica, exposat, amb algú que no coneixes… No genera un entorn de confiança! Com anava a ser d'una altra manera en el cas dels nens?

Perquè hem de dir que als nostres petits pacients no els fa por venir a dentista! En Centre Dental La Torrassa, a més de professionals qualificats, trobaràs un tracte humà i càlid. Tant en el cas de nens com d'adults, ens encanta fer-te sentir com a casa, ens preocupem per tu.
 

Com combatem la por de venir al dentista?

Per a nosaltres és essencial fer-te sentir còmode. En el cas dels nens, especialment, creem un entorn segur en el qual puguin expressar-se lliurement amb personal qualificat que gaudeix la companyia dels nens, i això es nota!

És important que els pacients més joves se sentin còmodes i confiïn en el personal de la clínica que els estan atenent. Explicar-los què farem, per què és necessari i tractar-los com a iguals. En definitiva: generar un ambient de confiança mútua en la qual, amb l'equip mèdic, estiguin còmodes i relaxats. Actuar a la força i quan el nen no està preparat, pot suposar una reculada en el vincle generat.

 

Odontopediatría en La Torrassa

Cuidar la salut oral dels petits, des del seu naixement fins a l'adolescència, és essencial. Per aquest motiu, en Centre Dental La Torrassa comptem amb una àrea específica d'odontopediatría, l'especialitat que cuida de la salut oral dels nostres fills.

Els nostres experts s'encarregaran d'explicar-los pautes d'higiene bàsiques, perquè siguin els propis nens de manera independent els qui s'encarreguin de raspallar la seva dentició, reeducar en els hàbits nocius en els quals puguin incórrer o detectar de manera precoç possibles anomalies que puguin requerir d'ortopèdia dentofacial i evitar problemes majors quan creixin. El teu fill necessita una revisió? No dubtis a cridar-nos, et prometem que no li tornarà a fer por venir al dentista.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...