Plasma ric en plaquetes per a la regeneració òssia

 
Plasma rico en plaquetas
En la nostra clínica dental en L’Hospitalet comptem amb l'última tecnologia en regeneració òssia i dels teixits tous: el plasma ric en plaquetes.

Plasma ric en plaquetes per a la regeneració òssia


El plasma ric en plaquetes és una tecnologia revolucionària que apliquem en odontologia per a la regeneració òssia i dels teixits tous. Es tracta d'una tècnica molt sol·licitada pels grans avantatges que aporta.

Des de la nostra clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat t'expliquem en què consisteix i quins beneficis té el plasma ric en plaquetes.
 

Què és en plasma ric en plaquetes?


El plasma ric en plaquetes s'obté de la sang del pacient, prenent una mostra per punció venosa en la pròpia consulta. En aquest punt, se centrifuga per a separar els diferents components. Una porció del centrifugat conté plaquetes que són les cèl·lules que participen en la coagulació.

Per tant, el plasma ric en plaquetes s'aconsegueix en aïllar de la sang les proteïnes encarregades de la cicatrització de les ferides i de la regeneració dels teixits. Té múltiples aplicacions dins de l'odontologia, però en totes elles, una vegada aplicat en la zona a tractar, el procés de regeneració es millora i accelera de manera natural.
 

En quins casos s'utilitza en plasma ric en plaquetes?


Aquesta tècnica cobra especial importància quan, a l'hora de necessitar implants dentals, la quantitat i qualitat d'os maxil·lar és insuficient. En aquests casos, resulta molt difícil col·locar un implant perquè no podem assegurar la seva durabilitat en el temps. No obstant això, amb el plasma ric en plaquetes podem regenerar l'os i col·locar els implants sense problema. Ens assegurem que es fixi millor i s'acceleri el procés de cicatrització.

També emprem aquesta tècnica en extraccions dentals i tractaments de l'articulació temporomandibular o ATM pel fet que aporta avantatges com la reducció de la inflamació i el dolor local, accelera la cicatrització de les ferides i escurça els temps de recuperació.

En la nostra clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat posem a la teva disposició les últimes novetats en odontologia. Si ens necessites, demana la teva cita!
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...