Les raons per les quals l'ortodòncia invisible és la favorita| La Torrassa

 
La ortodoncia invisible es la favorita
L'ortodòncia invisible és la favorita dels nostres pacients gràcies als seus múltiples avantatges, vols conèixer-les? Continua llegint!

Per què l'Ortodòncia Invisible és la favorita entre els pacients?


Si sempre has somiat amb tenir un somriure alineat i bonic però l'estètica dels brackets suposa un impediment per a tu, deixa'ns dir-te que en Centre Dental La Torrassa tenim la solució perfecta per al teu cas: et presentem l'Ortodòncia Invisible amb Invisalign.
En la nostra clínica a L'Hospitalet de Llobregat treballem amb l'última tecnologia i millors marques en tractaments ortodóncicos Vols saber per què l'Ortodòncia Invisible és la favorita dels nostres pacients? T'ho expliquem!


Motius pels quals l'ortodòncia invisible és la favorita


La innovació i comoditat que presenta aquesta aparatología amovible fan que sigui la gran preferida dels nostres pacients. El funcionament és molt senzill i eficaç: actua mitjançant unes fèrules transparents, extraïbles i fabricades a la teva justa mesura perquè les dents es moguin de manera gradual.
Gràcies a Invisalign, l'ortodòncia invisible és la favorita dels nostres pacients, especialment en adults per als quals l'estètica del seu somriure suposa una gran preocupació. Algunes dels avantatges més cridaners d'aquest tractament són:


És amovible

L'extracció de les fèrules suposa una facilitat extra a l'hora de mantenir correctament higienitzada l'ortodòncia, a més de que no tindràs limitació a l'hora de menjar aliments especialment durs o enganxosos.


És personalitzada

Com ja t'hem comptat, està dissenyada especialment a mesura de la teva cavitat oral i somriure.


És més còmoda

En tractar-se de fèrules i no brackets, l'Ortodòncia Invisible amb Invisalign no et generarà molèsties, frecs o nafres en la boca.


És transparent

Un dels principals motius per a triar aquesta ortodòncia és la seva estètica: és pràcticament indetectable.


Grans resultats

Si amb tot el que t'hem comptat encara no t'hem convençut de per què l'Ortodòncia Invisible és la favorita, t'assegurem que en solo uns pocs mesos des del començament del tractament notaràs resultats en el teu somriure.
 

Vols saber més? No dubtis a sol·licitar una cita en Centre Dental La Torrassa. Som experts a alinear somriures. A més, la teva primera visita gratuïta inclou pla de tractament, no ho pensis més!
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...