Sabies que és essencial acudir a revisions per a la prevenció de la càries?

 
Revisiones prevención de las caries
Si fa molt de la teva última visita al dentista… Ara és el moment! La millor manera de prevenir la càries és amb revisions dentals. No tardes a acudir a la teva clínica de confiança!

La importància de les revisions per a la prevenció de la càries 

Encara que a moltes persones els espanta visitar al dentista, realitzar revisions periòdiques és la millor manera d'evitar l'aparició de possibles afeccions abans que es converteixin en problemes greus i realment perjudicials per a la salut. Acudir a la teva clínica dental de confiança a L'Hospitalet de Llobregat és la manera idònia d'impedir l'avanç de patologies orals com les malalties periodontals o realitzar revisions per a la prevenció de la càries.
 

Com ajuda la revisió dental a prevenir la càries?


La recomanació general és acudir a la teva cita amb l'odontòleg almenys una vegada a l'any. A més de realitzar una neteja dental professional, l'o la dentista podrà estudiar en quina situació es troba la teva cavitat oral. Mitjançant aquestes anàlisis es podrà veure si existeixen càries incipients abans que aconsegueixin la polpa dental i causin dolor, o la quantitat i qualitat de la saliva, un protector natural contra la càries.

Aquestes visites programades, a més, es consensuan d'acord amb la necessitat de cada cas, per la qual cosa l'expert pot advertir-te que és imprescindible revisar de manera anual o semestral depenent de l'estat de la teva dentició. Cal no oblidar que la càries és una malaltia multifactorial, és a dir, causada per diversos agents que actua destruint els teixits de la dent. Les revisions per a la prevenció de la càries són un dels mètodes més efectius per a no patir-les.
 

Consells per a prevenir la càries


Des de Centre Dental La Torrassa volem explicar-te quins hàbits pots assumir per a evitar o disminuir el risc d'aparició d'aquesta malaltia.
-Tingues una adequada higiene oral. És el principal consell que has de complir. Raspalla les teves dents després de cada menjar, especialment abans de dormir: Quan descansem el flux salival disminueix, augmentant el risc de càries.
-Complementa la teva rutina diària amb l'ús de seda dental o raspalls interproximals per a assegurar una correcta neteja.
-Usa dentifricis amb alt contingut en fluor i col·lutoris bucals.
-Mantingues una dieta equilibrada i hàbits saludables. Disminuint el consum d'aliments ensucrats reduiràs el risc de patir càries, especialment en el cas dels més petits amb begudes com els sucs.
-Acudint a revisions amb el teu dentista. Com ja has vist, el millor remei és la prevenció! Des de Centre Dental La Torrassa t'ajudem a mantenir una correcta salut bucodental i et donem els millors consells perquè puguis mantenir una dentició perfecta des de casa. Crida'ns!
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...