Coneix Centre Dental La Torrassa

 
Centro Dental La Torrassa lo formamos un equipo de profesionales altamente cualificado y especializado en las diferentes áreas odontológicas (CIRUGÍA, ESTÉTICA DENTAL, CONSERVADORA, ORTODONCIA, PERIODONCIA Y ODONTOPEDIATRIA).
Centre Dental La Torrassa ho formem un equip de professionals altament qualificat i especialitzat a les diferents àrees odontológicas (CIRURGIA, ESTÈTICA DENTAL, CONSERVADORA, ORTODÒNCIA, PERIODONCIA I ODONTOPEDIATRIA).

La nostra clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat neix sota l'esperit de renovació, afegint modernitat tecnològica i un equip de professionals que es troben en constant formació i actualització que ofereixen la major garantia i el tractament més reeixit, a més d'una atenció propera i personalitzada.

Compromesos amb el teu somriure… t'oferim la millor solució per obtenir el millor resultat en el tractament.

ADREÇA

Cargando
Profesionales Dirección

Dr. Argüelles

Implantología / Cirujía Oral / Estètica Facial
Profesionales Dirección

Montse García

Gestió clínica / Recursos humans


Dental La Torrassa, es va crear l'any 2000, amb la il·lusió i el compromís d'un equip de professionals altament qualificat i especialitzat a les diferents àrees odontológicas. Dia a dia treballem amb un gran equip humà per oferir als nostres pacients el millor servei, qualitat i excel·lència en tots els nostres tractaments. 

Treballem per promoure el manteniment de la salut bucodental, conjunyint la mínima intervenció i el tractament odontológico integral.

Dediquem tot el nostre coneixement a millorar i estabilitzar la salut dental dels nostres pacients amb mètodes, diagnòstics i tractaments adaptats a les seves necessitats, amb la finalitat d'aportar la millor qualitat assistencial i la solució més apropiada per a cadascun dels nostres pacients.
 


ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Cargando
Profesionales Empleados

Dr. Delrey

Generalista
Profesionales Empleados

Dr. Rueda

Endodoncista
Profesionales Empleados

Dr. Teixeria

Ortodoncista
Profesionales Empleados

Dra. Gollez

Odontopediatra / Estètica dental
Profesionales Empleados

Dra. Travé

Periodoncista
Profesionales Empleados

Fátima

Higienista dental / Assistent Box
Profesionales Empleados

Patricia Orellana

Higienista dental / Assistent cirujía
Profesionales Empleados

Patricia Ortega

Coordinadora / Atenció al pacient


La formació continuada dels nostres professionals en cadascuna de les especialitats, fa possible que puguem posar a la disposició dels nostres pacients les innovacions en tractaments dentals i en últimes tecnologies. Oferint les solucions més adequades a les seves necessitats bucodentales. L'equip sanitari de Centre Dental La Torrassa es caracteritza per la seva professionalitat, tracte humà, compromès i personalitzat amb cadascun dels nostres pacients.         


"Treballem per crear somriures... Som feliços fent feliços als nostres pacients" On estem?

Centre Dental La Torrassa està situada en el districte de la Torrassa, Plaça Espanyola 3 de L'Hospitalet de Llobregat. La comunicació per accedir al centre dental a l'Hospitalet de Llobregat és excel·lent, ja que l'estació de metro L5 (Mercat de Collblanc) i l'estació L1 (La Torrassa) es troben a uns minuts a peu.

El centre dental a Hospitalet està també prop dels Ferrocarrils Catalans (l’Hospitalet – Av. Carrilet) on paren totes les línies que van al Baix de Llobregat (R5, R6, S33, S4, S8) i un gran nombre d'autobusos, tant de la TBM 79 110, com a interurbans de les línies L12 i L52.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...