Coneix Centre Dental La Torrassa

 
Centro Dental La Torrassa lo formamos un equipo de profesionales altamente cualificado y especializado en las diferentes áreas odontológicas (CIRUGÍA, ESTÉTICA DENTAL, CONSERVADORA, ORTODONCIA, PERIODONCIA Y ODONTOPEDIATRIA).
Centre Dental La Torrassa ho formem un equip de professionals altament qualificat i especialitzat en les diferents àrees odontològiques (CIRURGIA, ESTÈTICA DENTAL, CONSERVADORA, ORTODÒNCIA, PERIODÒNCIA I ODONTOPEDIATRIA).

La nostra clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat neix sota l'esperit de renovació, afegint modernitat tecnològica i un equip de professionals que es troben en constant formació i actualització que ofereixen la major garantia i el tractament més reeixit, a més d'una atenció pròxima i personalitzada.

Compromesos amb el teu somriure… t'oferim la millor solució per a obtenir el millor resultat en el tractament.

DIRECCIÓ

Cargando
Profesionales Dirección

Dr. Argüelles

Implantologia / Cirujía Oral / Estètica Facial
Profesionales Dirección

Montse García

Gestió clínica / Recursos humans


Dental La Torrassa, es va crear l'any 2000, amb la il·lusió i el compromís d'un equip de professionals altament qualificat i especialitzat en les diferents àrees odontològiques. Dia a dia treballem amb un gran equip humà per a oferir als nostres pacients el millor servei, qualitat i excel·lència en tots els nostres tractaments. 

Treballem per a promoure el manteniment de la salut bucodental, conjunyint la mínima intervenció i el tractament odontològic integral.

Dediquem tot el nostre coneixement a millorar i estabilitzar la salut dental dels nostres pacients amb mètodes, diagnòstics i tractaments adaptats a les seves necessitats, amb la finalitat d'aportar la millor qualitat assistencial i la solució més apropiada per a cadascun dels nostres pacients.
 


ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Cargando
Profesionales Empleados

Dr. Delrey

Generalista
Profesionales Empleados

Dr. Rueda

Endodoncista
Profesionales Empleados

Dr. Teixeria

Ortodoncista
Profesionales Empleados

Dra. Gollez

Odontopediatra / Estètica dental
Profesionales Empleados

Dra. Travé

Periodoncista
Profesionales Empleados

Fàtima

Higienista dental / Assistent Box
Profesionales Empleados

Patricia Orellana

Higienista dental / Assistent cirujía
Profesionales Empleados

Patricia Ortega

Coordinadora / Atenció al pacient


La formació continuada dels nostres professionals en cadascuna de les especialitats, fa possible que puguem posar a la disposició dels nostres pacients les innovacions en tractaments dentals i en últimes tecnologies. Oferint les solucions més adequades a les seves necessitats bucodentals. L'equip sanitari de Centre Dental La Torrassa es caracteritza per la seva professionalitat, tracte humà, compromès i personalitzat amb cadascun dels nostres pacients.         


"Treballem per a crear somriures... Som feliços fent feliços als nostres pacients" On estem?

Centre Dental La Torrassa està situada en el districte de la Torrassa, Plaza Española 3 de L'Hospitalet de Llobregat. La comunicació per a accedir al centre  dental a l'Hospitalet de Llobregat és excel·lent, ja que l'estació de metro L5 (Mercat de Collblanc) i l'estació L1 (La Torrassa) es troben a uns minuts a peu.

El centre dental a Hospitalet està també prop dels Ferrocarrils Catalans (l’Hospitalet – Av. Carrilet) on pareixin totes les línies que van al Baix de Llobregat (R5, R6, S33, S4, S8) i un gran nombre d'autobusos, tant de la TBM 79 110, com a interurbans de les línies L12 i L52.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...