Carillas

 
Las carillas dentales de alta gama que utilizamos en Centro Dental La Torrassa son una fina lámina cerámica, que se adhiere al diente de manera definitiva.
Les carillas dentals d'alta gamma que utilitzem en Centre Dental La Torrassa són una fina làmina ceràmica, que s'adhereix a la dent de manera definitiva.
La Carilla Dental d'ALTA GAMMA, és una fina lamina ceràmica tan fina com una ungla, que es col·loca mitjançant un adhesiu o ciment especial sobre la cara externa o davantera d'una dent, de manera definitiva i hermètica, l'avantatge més gran que ofereix és la preservació del teixit dentario, ja que en la majoria dels casos no requereix desgast de l'estructura dental.
Una vegada col·locada la carilla se sent i funciona sobre la dent amb plena naturalitat, perfecta adaptació, millorant notablement l'estètica dental, gràcies a la correcció d'anomalies, forma, alineació dental i color més blanc, aquestes característiques romanen en el temps doncs la ceràmica es caracteritza per la seva alta resistència al desgast, acabat natural, lluentor, i no és un material porós, per la qual cosa no canvia de color.

Les carillas dentals d'alta gamma que utilitzem en Centre Dental La Torrassa són una fina làmina ceràmica, que s'adhereix a la dent de manera definitiva.

Les carillas dentals d'alta gamma, estan indicades en tractaments d'Estètica Dental Avançada, per camuflar colors foscos de dents on el blanqueamiento dental no és suficient, i correccions de forma i anatomia.


 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...