Implants

 
Nuestro centro en Hospitalet está especializado en colocar implantes dentales con cirugía mínimamente invasiva.
El nostre centre a Hospitalet està especialitzat a col·locar implants dentals amb cirurgia mínimament invasiva.
Som una clínica dental especialitzada en la col·locació d'implants amb cirurgia mínimament invasiva, amb implants d'alta qualitat i mitjançant l'última tecnologia de cirurgia guiada.
QUÈ SÓN ELS IMPLANTS DENTALS?
L'implant dental és un cargol realitzat en titani pur i que ha estat sotmès a un tractament especial en la seva superfície per garantir l'osteointegración a l'os. Es tracta d'una pròtesi biocompatible, sotmesa als més severs controls sanitaris.
FASES PER A la COL·LOCACIÓ DELS IMPLANTS
1º Consulta i diagnòstic:
El primer pas comprèn la realització d'un estudi per poder facilitar un diagnòstic amb el professional especialitzat i així poder-li ofereix la solució que millor s'adapti a les seves necessitats clíniques.

2º Col·locació de l'implant:
En molts casos es pot col·locar l'implant al mateix moment de l'extracció, segons el criteri del professional especialitzat.

3º Col·locació de la pròtesi:
Després de 3 o 4 mesos des de la cirurgia, es procedirà a realitzar la pròtesi. És el temps necessari per permetre la integració de l'implant a l'os.
Tipus de pròtesi
Hi ha diferents tipus de pròtesis, tant fixes com removibles, que poden realitzar-se i es planifiquen amb l'especialista en un procés previ a la seva col·locació.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...