Implants i pròtesis de càrrega immediata

 
Colocación de implantes y prótesis inmediata en 48 horas
Col·locació d'implants i pròtesi immediata en 48 hores
Una de les principals preocupacions d'un pacient a l'hora de posar-se un implant és el temps que haurà d'estar sense un o diverses dents. No obstant això, en La Torrassa, el teu dentista a Hospitalet, podràs tenir un somriure complet des del primer dia gràcies als implants de càrrega immediata.
 
En un tractament d'implant dental, des que es col·loca el caragol fins que podem posar la nova peça dental, hem d'esperar que finalitzi un procés d'osteointegración de l'implant, que normalment triga 3 mesos. Però, amb els implants de càrrega immediata podem inserir el caragol i col·locar la corona provisional en la mateixa cita.
 
Per tant, el principal avantatge d'optar per aquest tractament és que la persona conserva la funcionalitat i estètica del seu somriure fins que l'os ha cicatritzat per complet. Una vegada transcorregut aquest temps, substituïm la peça provisional per una fixa.
 
A més, en la nostra clínica dental a Hospitalet, combinem aquests implants amb cirurgia guiada per ordinador, una tècnica innovadora en el món de l'Odontologia que ens permet inserir el caragol d'una forma molt més precisa, menys invasiva i amb un postoperatori molt més còmode per als nostres pacients.
 
Qui pot recórrer als implants de càrrega immediata?

És essencial que el pacient compti amb una adequada salut bucodental, és a dir, tenir os en quantitat i qualitat suficient, no sofrir malalties periodontals ni bruxisme, i tenir una oclusió correcta. 
 
 Quines cures i riscos tenen els implants de càrrega immediata?

La pròtesi provisional permet fer vida normal i, per tant, mastegar amb normalitat. No obstant això, durant els dies següents a l'operació és aconsellable seguir una dieta tova. També és vital que extremi la higiene de la seva boca durant els mesos posteriors a la intervenció.

Vols tornar a somriure en poc temps? Els implants de càrrega immediata poden ser la solució que estàs buscant. Demana cita!
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...