Estètica dental

 
Si deseas rejuvenecer tu sonrisa o simplemente mejorar el color de tus dientes
Si desitges rejovenir el teu somriure o simplement millorar el color de les teves dents
Sabem que un somriure sa i bonic és molt important per a la seguretat i confiança de les persones. Per això, la recerca en Odontologia, destina molts mitjans a millorar la qualitat dels tractaments i a desenvolupar nous mètodes per a cuidar l'aspecte del somriure.

L'Estètica Dental està en continu desenvolupament i, en la nostra clínica dental a Hospitalet, s'ha convertit en una especialitat. El nostre objectiu és satisfer les necessitats dels nostres pacients perquè llueixin una boca sana i amb un aspecte més harmònic i estètic, sempre amb un resultat natural. Per a això, posem a la disposició dels nostres pacients tractaments de carillas i emblanquiment dental.

Els nostres experts en estètica dental a Hospitalet realitzen un estudi del teu somriure perquè aconsegueixis un resultat concorde a les teves expectatives. Coneix els tractaments estrella que podem oferir-te en La Torrassa:

Carillas dentals d'alta gamma

Són una fina làmina ceràmica de gruix molt fi, que es col·loca mitjançant un adhesiu o ciment especial sobre la cara davantera de la dent, de manera definitiva i hermètica. El seu principal avantatge és la preservació del teixit dentari, ja que en la majoria dels casos no requereix desgast de l'estructura dental. Una vegada col·locades, són resistents i el pacient no nota que les porta posades.

Queden naturals les carillas dentals?

Els nostres experts en estètica dental realitzen un disseny personalitzat que s'adapta a la forma del rostre, els llavis i genives del pacient. Una vegada col·locada la carilla, se sent i funciona sobre la dent amb plena naturalitat adaptant-se a la perfecció.

Quins problemes estètics solucionen les carillas?

Les carillas corregeixen anomalies en la forma, alineació dental i el color de les peces dentals, millorant notablement l'estètica dental.

Són resistents les carillas dentals?

Són molt duradores al pas del temps, perquè la ceràmica es caracteritza per la seva alta resistència al desgast, acabat natural, lluentor, i no és un material porós, per la qual cosa no canvia de color. Les carillas de materials més resistents i cuidant-les adequadament poden arribar a durar fins a 20 anys.

Emblanquiment dental

El pas dels anys es reflecteix en les nostres dents, ja que uns certs aliments i hàbits de vida fan que adquireixin un color groguenc o que apareguin taques. El teu dentista a Hospitalet t'ajudarà a rejovenir el teu somriure recuperant el to d'esmalt de les teves dents i eliminat les taques produïdes pel tabac o la ingesta d'aliments i begudes perquè llueixis un somriure radiant.

Són segurs els emblanquiments dentals?

Els emblanquiments dentals realitzats i supervisats per un especialista no danyen les dents. Ningú millor que un professional per a assessorar-nos sobre si realment necessitem aquest tipus de tractament i, en el cas en aquest cas, quin serà el mètode a seguir. No obstant això, els emblanquiments dentals casolans sense supervisió d'un professional suposen un gran risc per a la salut bucodental del pacient.

Estàs pensant a millorar l'aspecte del teu somriure? En Centre Dental La Torrassa comptem amb excel·lents professionals i les tècniques més innovadores en estètica dental. Veuen i t'assessorarem! 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...