Estètica facial

 
Estética facial
En La Torrassa volem oferir-los solucions integrals als nostres pacients, per això hem inclòs la unitat d'Estètica facial en la nostra clínica dental a Hospitalet, sent els més demandats els tractaments amb Àcid Hialurònic i l'extracció de Boles de Bichat. Treballem amb els materials de més alta qualitat per a garantir un resultat natural i satisfactori als nostres pacients.
 
Descobreix els nostres tractaments d'Estètica Facial a Hospitalet:
 
Tractament amb Àcid Hialurònic

L'àcid hialurònic és un element que és present en la nostra pell de manera natural, però, amb el pas dels anys, va disminuint. És molt utilitzat en l'estètica facial per la seva facilitat d'aplicació i el resultat natural que aporta. L'emprem per al farciment i perfilat de llavis i disminuir solcs i línies d'expressió. Els nostres professionals realitzen una valoració de cada pacient per a aconseguir un resultat natural que potenciï la teva bellesa.
 
Els resultats obtinguts amb àcid hialurònic són definitius?

Una dels avantatges de l'àcid hialurònic és que, en tractar-se d'un element present en el nostre cos, l'organisme l'absorbeix. Per tant, el resultat és temporal, podent durar fins a un any, moment en el qual caldria tornar a realitzar el tractament.
 
Extracció de Boles de Bichat

Aquest tractament, també conegut com Bichectomía, consisteix a extreure unes estructures de greix que es troben en les galtes i fan la cara més arrodonida. Amb la seva extracció, aconseguim un rostre més fi i armóico disminuint les galtes i accentuant els pòmuls. L'operació és senzilla i molt poc invasiva i, a més, s'obtenen resultats molt naturals.
 
La Bichectomía deixa cicatriu?


L'extracció d'aquestes estructures de greix es realitza per la part interior de la galta, per tant, la petita cicatriu no és visible en estar dins de la boca.

Com cuidar-se després d'una Bichectomía?

Les cures són molt senzills, perquè només es donen uns petits punts. Cal evitar aliments durs que obliguin els nostres queixos a fer molta força. Es recomana no menjar líquids calents perquè no interfereixi amb la cicatrització.

Si creus que és el moment de millorar l'estat de la pell del teu rostre, no el dubtis, contacta amb nosaltres.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...