Implants Dentals

 
Nuestro centro en Hospitalet está especializado en colocar implantes dentales con cirugía mínimamente invasiva.
Nostre centro en Hospitalet està especialitzat a col·locar implants dentals amb cirurgia mínimament invasiva.
La implantologia és una de les especialitats més aclamades en La Torrassa, la teva clínica dental de confiança a Hospitalet. Gràcies a la nostra experiència en aquesta disciplina fonamental de l'Odontologia, t'oferim solucions d'última tecnologia com els implants dentals de càrrega immediata, els implants All on Four i la cirurgia guiada, una autèntica revolució en aquest camp.

Els implants dentals substitueixen a les peces originals amb un acabat molt natural i amb la màxima funcionalitat. Realitzem la seva col·locació mitjançant una intervenció senzilla, amb cirurgia mínimament invasiva i amb resultats excel·lents a llarg termini gràcies als materials d'alta qualitat que emprem.
 
L'implant dental és un caragol realitzat en titani pur que ha estat sotmès a un tractament especial perquè s'integri amb l'os de la mandíbula. Es tracta d'una pròtesi biocompatible, sotmesa als més severs controls sanitaris.

Hi ha diferents tipus de pròtesis, tant fixes com amovibles, que poden realitzar-se i es planifiquen amb l'especialista en un procés previ a la seva col·locació. En La Torrassa, el teu dentista a Hospitalet, comptem amb els tractaments més nous en implantologia.

Implants All on Four

Són una rendible solució per al pacient que proporciona una pròtesi fixa d'arcada completa. Els seus avantatges són:
  • Rehabilitació d'arcada completa amb només quatre implants, dos implants en la part anterior i dues en la part posterior.
  • Es poden col·locar el mateix dia de la cirurgia en tots els pacients que compleixin els requisits per a implants amb càrrega immediata.
  • S'evita l'empelt d'os inclinant els implants posteriors utilitzant l'os disponible. 

Com és un tractament d'implants dentals?

El primer pas comprèn la realització d'un estudi per a poder facilitar un diagnòstic amb el professional especialitzat i així poder-li oferir la solució que millor s'adapti a les seves necessitats clíniques.

En segon lloc, els nostres especialistes en implants dentals a Hospitalet procedeixen a la seva col·locació. En molts casos es pot col·locar l'implant en el mateix moment de l'extracció, segons el criteri del professional especialitzat.

Finalment, col·loquem la pròtesi després de 3 o 4 mesos des de la cirurgia. És el temps necessari per a permetre la integració de l'implant a l'os.

Què són els implants de càrrega immediata?

Gràcies a aquest sistema, podem col·locar una dent fixa provisional damunt de qualsevol implant el mateix dia de la cirurgia. Això fa possible gaudir d'un somriure funcional i estètica just després de sotmetre's a una intervenció, sense haver d'esperar diversos mesos per a tenir el somriure complet.

Què és la cirurgia guiada?

Consisteix a crear un model 3D exacte de la boca del pacient, així el cirurgià pot simular l'operació en l'ordinador, i col·locar els implants en la posició òptima per a aconseguir una estètica i funció perfectes. Això permet realitzar una cirurgia mínimament invasiva i un postoperatori més còmode.

En Centre Dental La Torrassa disposem de nombroses solucions perquè puguis recuperar el somriure. Demana una cita amb nosaltres.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...