Ortodòncia

 
Permite corregir las posibles anomalías funcionales. Gracias a la ortodoncia tendrás una sonrisa perfecta.

Permet corregir les possibles anomalies funcionals. Gràcies a l'ortodòncia tindràs un somriure perfecte.

L'ortodòncia és l'especialitat que s'encarrega d'estudiar, prevenir, diagnosticar i realitzar el tractament més adequat per a corregir les diferents anomalies de forma, posició, relació o funció de les estructures dentomaxilofaciales.
 
En Centre Dental La Torrassa, la nostra clínica dental a Hospitalet, oferim als nostres pacients totes les tècniques de tractaments ortodòntics que hi ha en l'actualitat. Treballem amb l'última tecnologia en ortodòncia i amb materials de primera qualitat per a poder garantir la tècnica que millor s'adapti a les teves necessitats. No importa l'edat que tinguis, tenim l'ortodòncia que millor s'adapta a tu.
 
Descobreix tots els nostres tractaments d'Ortodòncia a Hospitalet i presumeix de somriure sa i bonic.

Ortodòncia invisible: Invisalign

És el mètode d'ortodòncia més innovador que ofereix el mercat. Es tracta d'un sistema d'alineadors transparents i extraïbles. Els seus principals avantatges són les següents:
  • Els alineadors són invisibles, per la qual cosa garanteixen la màxima discreció estètica.
  • En ser extraïbles, el propi pacient pot retirar-los abans dels menjars, la qual cosa facilita el seu raspallat i neteja.
  • La seva eficàcia és la mateixa que la d'una ortodòncia tradicional.
Brackets estètics

Són l'evolució dels brackets tradicionals. Compleixen la mateixa funció, però estan fabricats amb materials que s'integren amb el color de les dents, la qual cosa ofereix un aspecte molt més estètic sent igual d'efectius. Poden ser de ceràmica, de zirconio o de cristall de safir.

Brackets metàl·lics

Són l'opció més tradicional i popular d'ortodòncia per ser efectiva i econòmica, però també són els menys estètics.
 
Quant dura un tractament d'ortodòncia?

La durada del tractament depèn de la patologia a tractar i ha d'estar indicat per l'odontòleg. En general, la majoria dels tractaments duren entre 12 i 24 mesos. El nostre dentista a Hospitalet et dirà la durada aproximada en la primera visita.

Quins avantatges m'ofereix Invisalign enfront d'una ortodòncia tradicional?

El resultat final que ofereixen totes dues ortodòncies és equivalent, ja que Invisalign està indicat per a resoldre el mateix tipus de patologies orals que una ortodòncia amb brackets metàl·lics. No obstant això, el sistema d'alineadors transparents compta amb dos avantatges fonamentals: la discreció estètica que proporciona i el fet de ser extraïble. Això fa que la neteja bucodental diària sigui més còmoda.

El tractament d'ortodòncia invisible és més llarg?

L'ortodòncia invisible requereix que els alineadors s'emportin posats entre 22 i 23 hores al dia i només retirar-lo per a menjar i rentar-se les dents. Si això es compleix, el període d'ús no és major que el dels brackets tradicionals.

L'ortodòncia invisible danya la mucosa bucal?

Aquest tipus d'ortodòncia està fabricada amb un material termoplàstic personalitzat per a cada pacient i que s'adapta a la perfecció, per tant, no dona lloc a l'aparició de ferides com sí que succeeix amb l'ortodòncia tradicional.

El nostre equip d'odontòlegs trobarà la solució que el teu somriure es mereix Volem millorar la teva qualitat de vida!
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...