El nostre Centre

 
Centro Dental La Torrassa lo formamos un equipo de profesionales altamente cualificado y especializado en las diferentes áreas odontológicas (CIRUGÍA, ESTÉTICA DENTAL, CONSERVADORA, ORTODONCIA, PERIODONCIA Y ODONTOPEDIATRIA).
Centre Dental La Torrassa ho formem un equip de professionals altament qualificat i especialitzat a les diferents àrees odontológicas (CIRURGIA, ESTÈTICA DENTAL, CONSERVADORA, ORTODÒNCIA, PERIODONCIA I ODONTOPEDIATRIA).
La nostra clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat es caracteritza per trobar tots els serveis d'un gran centre dental, però amb els avantatges d'obtenir un tracte proper i personalitzat. El caràcter professional, humà i compromès de Centre Dental La Torrassa porta més de 10 anys prestant el millor tractament a cada pacient que acudeix a la seva clínica dental a l'Hospitalet de Llobregat.

Treballem amb tecnologia d'avantguarda, per aconseguir el major grau de garantia en totes les àrees de l'odontologia. Compromesos amb cada pacient, en la nostra clínica dental a Hospitalet tindrà el seguiment exhaustiu del seu cas, abans, durant i una vegada finalitzat el tractament, amb controls periòdics.
 
Li esperem en Centre Dental La Torrassa, la nostra clínica a l'Hospitalet de Llobregat per oferir-li l'última tecnologia, al servei de la seva salut bucodental.

Centre Dental La Torrassa es va inaugurar al gener del 2005, en el districte de la Torrassa, Plaça Espanyola 3 de L'Hospitalet de Llobregat. La comunicació per accedir al centre dental a l'Hospitalet de Llobregat és excel·lent, ja que l'estació de metro L5 (Mercat de Collblanc) i l'estació L1 (La Torrassa) es troben a uns minuts a peu. El centre dental a Hospitalet està també prop dels Ferrocarrils Catalans (l’Hospitalet – Av. Carrilet) on paren totes les línies que van al Baix de Llobregat (R5, R6, S33, S4, S8) i un gran nombre d'autobusos, tant de la TBM 79 110, com a interurbans de les línies L12 i L52.

La superfície del nostre centre dental a Hospitalet és de 100 m2, distribuïts entre la recepció, sala d'espera, el despatx per a visites personalitzades, dos gabinets perfectament equipats, un laboratori dental i una sala totalment aïllada per a la realització de radiografies.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...