Emblanquiment Dental Làser

 
Blanqueamiento láser en L’Hospitalet
L'emblanquiment dental és un dels tractaments odontològics més sol·licitats en la nostra clínica dental en L’Hospitalet. Consisteix a aclarir el to de les dents, per a aconseguir un somriure més blanc, millorant la seva estètica, eliminant les possibles taques i amb un resultat natural.

En Centre Dental La Torrassa estem a l'avantguarda en tecnologia, per això comptem amb l'emblanquiment dental làser. La llum làser s'utilitza per a activar el gel blanquejador que absorbeix l'energia de la llum i penetra en l'esmalt de les dents per a augmentar l'efecte blanqueante en aquests.
 

Com és el procediment?


Abans de realitzar el nostre emblanquiment làser en L’Hospitalet, ens assegurem que el pacient té una bona salut bucodental. Realitzem un estudi de la cavitat oral i corregim les possibles patologies, com a malalties periodontals o càries. També realitzem una higiene dental per a eliminar la placa i poder actuar sobre una boca higienitzada.

A l'hora de realitzar l'emblanquiment làser, apliquem un gel de peròxid d'hidrogen en la superfície de les dents. Aquest gel, activat pel làser, allibera radicals lliures que penetren a través de l'esmalt dental i arriben a les molècules pigmentades de les dents, responsables de les taques i de la seva coloració groguenca. Finalment s'eliminen totes les restes del gel blanquejador. El resultat és un somriure més blanc i sense taques.
 

Preguntes freqüents

 

L'emblanquiment, produeix sensibilitat?

Generalment no, però hi ha ocasions en què es produeix una sensibilitat passatgera que es dissipa transcorreguts uns dies.
 

Els emblanquiments casolans són eficaços?

El gel blanquejador és una concentració de peròxid d'hidrogen que, per llei, no pot ser major a 0,1 en aquests productes casolans. I, per aquest motiu, no resulten eficaços. Per això et recomanem actuar amb cautela i confiar en un professional. L'emblanquiment dental és un procediment odontològic i, com a tal, ha de ser supervisat per un especialista qualificat.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...