Disseny de somriure en L’Hospitalet

 
Diseño de sonrisa en L’Hospitalet
L'estètica dental és una de les branques de l'odontologia més demandades en l'actualitat, per això, en la nostra clínica dental en L’Hospitalet, comptem amb tecnologies d'última generació per a aconseguir resultats estètics i naturals. Entre elles destaca el disseny de somriure, un programari digital que permet planificar i recrear digitalment el tractament al qual se sotmetrà el pacient.
 

En què consisteix el disseny de somriure?


El programari de disseny de somriure funciona com un complement per al nostre dentista en L’Hospitalet en procediments, principalment, d'estètica dental i implantologia. Amb aquests tractaments podem modificar el color, la forma, la grandària i la posició de les dents. Ens permet estudiar un major nombre de possibilitats i fa que el tractament sigui més eficaç i predictible perquè el professional té major control.

Una dels principals avantatges del disseny de somriure en L’Hospitalet és que ens dona una visió molt realista de com serà el somriure final abans de començar el tractament, així garantim un resultat funcional i estètic d'acord amb les preferències del pacient.

A més, a través d'aquest estudi, podem analitzar la boca del pacient tenint en compte aspectes essencials com els seus trets i proporcions. L'objectiu d'aquests mesuraments és aconseguir un resultat harmònic per al seu rostre.
 

Preguntes freqüents

 

Quan s'empra el disseny de somriure?

Es pot usar en molts tractaments, però s'empra fonamentalment en la col·locació de carillas estètiques (de porcellana o composite),d'implants dentals i en tractaments d'ortodòncia..
 

Com és el procediment?

El dentista realitza diverses fotografies del rostre i el somriure amb diferents perspectives. Estàs imatges es traslladen al programari on podem començar a planificar el tractament, realitzar un ampli estudi de les peces dentals i fer marques i anotacions. Una vegada completat aquest procés, ensenyem el futur resultat al pacient.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...