Escàner intraoral

 
Escáner intraoral
En la nostra Clínica Dental a Hospitalet creiem que és fonamental incorporar les noves tecnologies a la pràctica diària. Els avanços tecnològics faciliten el diagnòstic, fan més predictibles els tractaments i milloren l'eficàcia dels resultats. Per això, en el nostre centre comptem amb escàner intraoral, la qual cosa aporta grans avantatges tant per al pacient com per a l'odontòleg.

L'escàner intraoral ens permet realitzar impressions digitals en 3D de la cavitat oral del pacient. Per a realitzar l'escaneig, utilitzem un llapis, amb una càmera incorporada, que recorre tota la boca, i va registrant totes les imatges resultants de manera automàtica i instantània.
 
Aquest instrument ajuda el nostre equip a realitzar diagnòstics més exhaustius i a decidir el tractament odontològic més adequat segons les necessitats de cada pacient. L'emprem principalment en ortodòncia, implantologia i pròtesis dentals, però també permet solucionar complicacions molt més senzilles o quotidianes, com tractar les afeccions gingivals i frenar el progrés de la càries.

Per tant, gràcies a aquest dispositiu, és molt més senzill poder preparar tractaments més precisos i personalitzats.
 

Resulta incòmode per al pacient?

Al contrari. El nostre servei d'escàner intraoral a Hospitalet suposa un avanç en comoditat i confort per al pacient, perquè eliminem l'ús de pastes per a prendre mesures de la boca. A més, aporta precisió en aquestes mesures i permet començar el tractament amb més rapidesa.
 

Com haig de preparar-me abans de l'escàner?

Es tracta d'un procediment totalment indolor que es realitza en la mateixa saleta de consulta. Com no emet cap mena de radiació, és una prova segura que no requereix cap mena de preparació prèvia. És una prova totalment neta, que no deixa restes en la boca. Simplement hauràs de seguir les indicacions del teu dentista a Hospitalet.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...