Ortopantomografía en L’Hospitalet

 
Ortopantomografía en L’Hospitalet
Una ortopantomografía, també coneguda com OPG o radiografia panoràmica, és un tipus de radiografia que proporciona una àmplia visió de la part inferior del rostre. Pot mostrar totes les dents de totes dues mandíbules en una sola làmina, incloent aquells que encara no han erupcionat, com els queixals del judici. També podem observar la mandíbula i l'articulació temporomandibular, que connecta la mandíbula i el crani.
 

En què consisteix una radiografia OPG?


El procediment per a la radiografia panoràmica dental consisteix en el fet que el pacient doni suport al seu mentó en un petit prestatge enfront de la màquina de raigs X i mossegui suaument sobre un filtre estèril. Això mantindrà el cap i la boca fermes mentre es prenen les imatges. El braç de la màquina gira al voltant del cap del pacient per a captar la imatge de la boca i de la mandíbula.

En la nostra clínica dental en L’Hospitalet emprem aquest tipus de radiografia quan volem analitzar en profunditat els elements anatòmics de les dents i possibles malalties. Ens permet observar:
  • La posició de les arrels.
  • La presència de queixals del judici.
  • La falta d'alguna dent (agenesia dental).
  • Afeccions orals com les càries o qualsevol altre procés infecciós.
 

Preguntes Freqüents

 

En quins tractaments s'utilitza la radiografia OPG?

Es tracta d'una mena de radiografia que permet al dentista veure totes les dents del pacient i determinar el seu número, posició i creixement. Per tant, podem emprar aquesta radiografia per a tractaments d'ortodòncia , avaluar els queixals del judici, examinar la mandíbula o obtenir una visió general de la salut bucodental del pacient.
 

Com haig de preparar-me per a aquesta radiografia?

Igual que amb totes les radiografies, el nostre dentista en L’Hospitalet demanarà al pacient que es llevi qualsevol joia, ulleres o altres objectes metàl·lics abans de l'exploració, ja que poden afectar les imatges. El procediment es realitza molt ràpidament, no se sent cap molèstia i després es pot continuar amb la rutina diària.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...