Plasma ric en plaquetes en L’Hospitalet

 
Plasma rico en plaquetas en L’Hospitalet
L'odontologia està en constant avanç i recerca per a oferir noves i millors opcions als nostres pacients. En la nostra clínica dental en L’Hospitalet, comptem amb l'última tecnologia en regeneració òssia i dels teixits tous: el plasma ric en plaquetes.

Està tècnica consisteix a aïllar de la sang les proteïnes encarregades de la cicatrització de les ferides i de la regeneració dels teixits. Una vegada aplicades en la zona a tractar, el procés de regeneració es millora i accelera de manera natural.
 

En quins tractaments s'utilitza?

 
  • Extraccions dentals: en retirar una dent deixem un espai que si emplenem amb plasma aconseguirem un alliberament de proteïnes i factors de creixement, que millorarà la regeneració de l'os i aconseguirà una cicatrització més ràpida de la geniva.
  • Implants dentals: El plasma ric en plaquetes millora l'osteointegración dels implants dentals. Abans de la col·locació de l'implant, apliquem plasma per a què aquest es fixi millor i s'acceleri el procés de cicatrització. Augmentem així el percentatge d'èxit del tractament amb implants dentals.
  • Tractaments de l'articulació temporomandibular o ATM: el plasma també ens permet tractar problemes en l'articulació que uneix el crani amb la mandíbula.
 

Preguntes freqüents

 

Té alguna contraindicació?

En absolut. En ser plasma extret del propi pacient, no és tòxic ni inmunorreactivo per a aquest.
 

Com s'obté el plasma ric en plaquetes?

S'obté de la sang del pacient, prenent una mostra per punció venosa en la pròpia consulta. Posteriorment se centrifuga per a separar els diferents components. Una porció del centrifugat conté plaquetes que són les cèl·lules que participen en la coagulació.
 

Quins avantatges té?

L'aplicació de plasma ric en plaquetes en L’Hospitalet té nombrosos avantatges per al pacient:
  • Accelera la reparació òssia i la cicatrització de les ferides.
  • Redueix la inflamació i el dolor local.
  • Escurça els temps de recuperació.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...