Sedació conscient

 
Sedación consciente
La por al dentista és una de les principals barreres a l'hora d'acudir a un centre odontològic. Aquest fet repercuteix negativament en la salut bucodental ja que, els qui el pateixen, eviten acudir a la revisió amb el seu dentista i poden aparèixer o agreujar-se les patologies orals. Un dels mètodes que aporta una solució és la sedació conscient.
 
Els nostres experts t'expliquen en què consisteix la nostra tècnica de Sedació Conscient a Hospitalet:
 
Es tracta d'un mètode molt eficaç perquè la persona no senti nervis i temor quan acudeix al dentista. És una tècnica que s'aplica de manera intravenosa i que té com a objectiu facilitar la relaxació dels pacients.
 
L'ocupem en persones que senten un alt nivell d'estrès, por i ansietat quan han de sotmetre's a un tractament odontològic. El pacient estarà conscient durant tot el procediment dental, però molt més relaxat, tindrà sensació de benestar i evitarà la preocupació.
 
Encara que el més comú és utilitzar-la en les cirurgies d'implants dentals, en la nostra clínica dental a Hospitalet la podem aplicar en qualsevol tractament que generi ansietat al pacient, per això també és molt sol·licitada en les extraccions de queixals i en les endodòncies.
 
Quina és la diferència entre la sedació i l'anestèsia?

L'anestèsia local té com a missió aconseguir la pèrdua temporal del tacte i dolor, mentre que la sedación relaxa i calma al pacient. Els seus objectius són diferents i, per tant, són complementàries. El dentista pot utilitzar la primera per a evitar el dolor i la segona per a tranquil·litzar al pacient.

Com sé si soc apte per a la sedació conscient?

El pacient té una cita preoperatòria amb el seu dentista a Hospitalet per a assegurar-nos que és apte. Realitzem les proves necessàries com són: preguntes sobre la seva salut general, una prova de coagulació i un electrocardiograma.

No demoris més el tractament que tant necessites. Amb la sedació conscient ha arribat l'hora dir-li adeu a la por al dentista. Contacta'ns!
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...